Tre gange træner-John: Da Otterup og Søhus mødtes i torsdags var "John" godt repræsenteret. John Thura, nuværende træner Søhus, på linien i fodboldstøvler. Kommende træner John Hansen i civilt lidt bag linie, ligesom tidligere Søhus-træner, nuværende Stige-træner, John Bech. Sidstnævnte kunne endda lige nå at skæve til sin fætter, Frank Beck, som fløjtede Otterup mod Middelfaret i DS. (AR)

Comeback til Kim P: Søhus må i weekendens vigtige oprykningskamp have hjælp af sidste års målmand, tårnhøje Kim Pedersen. Han yder en slags nabohjælp fra sit normale erhverv som holdleder i Stige, når han træder ind mellem stængerne i Michael Obsens fravær. En sejr til Søhus og Kim kan komme med til oprykningsfest. God timing... (AR)

Oprykningsfest på Roerslev Stadion: Den korte forårssæson kunne være afsluttet med en ren gyser på Roerslev Stadion mellem KRFK og KGI på søndag formiddag. For første gang i år spiller KRFK nemlig på banen i Roerslev. Men KRFK rykkede direkte op i serie 1i lørdags og samtidig blev det klart, at KGI rykker ned i serie 3, da de tabte 2-1 til Veflinge. Men oprykningsfest skal der altså være!

Der er forkamp med bl.a. KRFK's U9 spillere og efter lokalopgøret er der mulighed for at købe grill-mad, ligesom man håber at få organiseret en hoppeborg til børnene. (AR)

Fynsserien skifter navn: Fynsserien skifter fra den nye sæson navn til Albani-serien, oplyser FBU. I tilgift vil der være TV 2 fokus på en kamp hver uge! Fodbold, øl og TV har nu altid været en populær blanding... (AR)

Stadig i serie 1: Efter et par måneders ventetid er det nu endelig afgjort, at Søndersø IFs håndbolddamer også i den kommende sæson spiller i serie 1.

I to såkaldte oprykningsfinalekampe mod KIF-Middelfart vandt Søndersø på udebane den første kamp med 23 - 19, mens returopgøret et par dage senere i Søndersø blev tabt med 18 - 16. Samlet vandt Søndersø således med 39 - 37.

- Vi var ved at sætte føringen over styr i returkampen, hvor vi på et tidspunkt var bagud med tre mål, fortæller træner Thorbjørn Justesen, som fremhæver målvogter Pernille Kristensen for en fin præstation i begge kampe, mens spillet på banen bar tydeligt præg af manglende kamptræning efter den lange pause. (JH)

Bogense i semifinalen: Bogense G&IFs serie 3-hold kan være på vej til at gentage sidste sæsons sejr i FBUs "lille" pokalturnering.

I hvert fald kvalificerede holdet sig i sidste uge til dette års semifinale ved på udebane at besejre FC Kurant med 2 - 1. Bogense kom foran med 1 - 0, da Thomas Hansen headede en hjørnesparksbold i ryggen på holdkammerat Peter Thrane, hvorfra bolden sprang i mål.

FC Kurant fik dog udlignet, men fem minutter før slut scorede Rene Langaa nordfynboernes sejrsmål, da han fra stor afstand sendte en frisparksbold i nettet. I semifinalen, der afvikles til august, skal Bogense møde D.B.F. Venner, som i deres kvartfinale besejrede Ore SG med 5 - 0. (JH) Skamby i form Skamby BKs sejr over Assens blev i søndags fulgt op af uafgjort 1 - 1 på udebane mod Bogense, og dermed er "de grønne" sikre på endnu en sæson i serie 3. I kampen mod Bogense kom Skamby hurtigt foran med 1 - 0 på et mål scoret af Rasmus Hansen, men inden pausen fik bogenserne udlignet ved Thomas Hansen.

Den uafgjorte stilling blev ikke ændret i 2. halvleg, hvor Bogense nok var toneangivende, men ikke formåede at score hos gæsterne, der leverede en koncentreret forsvarsindsats. (JH)

Oprykningsfest uden kamp: Det stærke FBH-mandskab i serie 3, pulje 6, har sikret sig oprykning til serie 2, og holdets styrke har åbenbart skræmt modstanderne så meget, at de knapt tør stille op til kamp. I hvert fald oplevede FBH i fredags for anden hjemmekamp i træk, at en modstander - denne gang Assens - sendte afbud.

Dermed tjente FBH tre lette point, men alligevel ærgrede afbuddet uden tvivl, da der var lagt op til at fejre oprykningen foran hjemmepublikum på Harndrup Stadion.

Mon ikke de festede alligevel? (JH)