dæk: Hankook har i flere år hørt til blandt verdens største dækproducenter. At koreanerne fremstiller kvalitetsdæk er flere gange blevet understreget i internationale dæktests. Blandt andet har Hankook nu opnået prædikatet "vorbildlich" - tysk for "eksemplarisk" - i en test af helårsdæk i det store tyske automagasin, Auto Bild.

Allround på vejene

Den danske Hankook- og Toyo-importør, Nordisk Dæk Import, fortæller at Auto Bilds test af ni helårsdæk viser, at koreanerne og japanerne er med fremme i feltet blandt de bedste dækproducenter.

Japanske Toyo ender med prædikatet "gut" for dækket Vario V2+, mens Hankook som "vorbildlich" er helt i front som testvinder med Hankook H730 (Optimo S4).

Ifølge pressemeddelelsen betegnes den koreanske testvinder i Auto Bild som "et overbevisende allroundtalent", der blandt plusserne har korte bremselængder på både våde og tørre vejbaner samt lille rullemodstand, mens Toyo’s dæk i testen får skulderklap for sit gode vejgreb og gode sidestabilitet ved kørsel i sne og vådt føre.