Samme psykiater, Hanne Hilmer, var læge for indlagte på retspsykiatrisk afdeling. Ligesom hun var læge for pigen selv i distrektspsykiatrien. Grunden til læserbrevet er at patientklagenævnet ikke vil behandle sagen. Samme læge mente pigen havde en depression, fordi ikke ville lade de aflæssede perlesten blive liggende på vejen i det sving hun bor. Derfor mente lægen hun arbejdede for hårdt. Chaufføren beklager at lastbilen ikke kunne komme ind af indkørslen, da der ikke var plads.

Denne læge fik så ødelagt pigens avisjob, selv om pigen kun ønskede at beholde færre timer. Pigen modtag aldrig en fyrreseddel og avisen var kun interesseret i at beholde deres ellers stabile avis bud. Pigen kræver erstatning.

Læger og psykologer er nødt til at kunne stole på hinanden. Pigens første psykolog Lone Paavig ødelagde pigens nære forhold til på det tidspunkt kæreste og pigens familie og afstedkom al den vrede og ødelæggelse af kæresten. Når pigen fortalte at hun ikke anklagede var det sandt, fordi det var psykologen som havde disse holdninger og pigen var syg. Pigen kræver erstatning for samme.

 

Lykke Mortensen

Ømosevej 9

Skovby

5400 Bogense