Volleyball: I Veflinge spiller man volleyball hele året. Veflinge Hallen lægger hver mandag fra kl. 19-21gulv til smash og bakkerslag fra de slagfærdige medlemmer af Volleyball-afdelingen i Veflinge G&IF.

-Vi har en absolut velfungerende klub, som har bestået siden 1994! Vi spiller mix damer og herrer, fortæller Pia Holst, som har været med siden starten.

Medlemstallet har gået lidt op og ned. Det var således på et tidspunkt nede på kun ti, men lige for tiden er der flot tilslutning med 24 medlemmer, fortæller Pia Holst.

Om sommeren træner Veflinge Volley på beachvolleybanen i Morud, hvor der i øvrigt også er en volleyballafdeling i Morud IF.

-Uanset vejret, så stiller vi op, smiler Pia, som fremhæver klubbens sociale tilgang til sporten.

-Vi slutter gerne med kaffe og kage og en øl eller vand.

Der bliver hygget, når man mødes omkring nettet. Det gør der også, når man er på den årlige tur til landsmesterskaberne i Fuglsøcenteret, landstævner eller når man er ude til DGI-stævnerne, som løber af stablen rundt om på Fyn gennem sæsonen. Man deltager også i beach-volleystævner, hvor der også er plads til andet end sport.

-Jo, vi spiller volleyball på højt socialt plan, slutter Pia med et glimt i øjet og med håbet om, at eventuelle interesserede kigger forbi Veflinge Hallen.

AR