Måske som atelier eller blomsterværelse
anneks: For familien, der kunne ønske sig et ekstra rum til villaen eller sommerhuset som et gæstehus, hjemmekontor, teenagerum eller hobbyatelier. FunRoom kan også leveres som fuldt isoleret anneks til helårsbrug og opvarmning

Huset fremtræder harmonisk og diskret med en usædvanlig gennemført og gedigen kvalitet. Producenten i Vojens leverer det hele i opbyggede moduler og præmonterede sektioner, med detaljerede tegninger, som gør det let for selvbyggere med håndværksmæssig erfaring at montere huset på et par dage.

Støbt fundament er ikke et krav, idet der er udviklet en enkel og nem funderingsløsning.

Hvis man ønsker det, anviser firmaet gerne professionelle håndværkere og hjælper om nødvendigt med opnåelse af byggetilladelse, hvis myndighederne kræver det.

Til brug hele året

Materialerne er i en gennemført solid kvalitet med bl.a. SBS tagpap monteret på taget, plasttagrende med 10 års garanti og vinduer med lav-energiglas.

Dørene er for-synede med Ruko cylinder-låse og greb. Udvendig er huset beklædt med 22 mm imprægnerede profilbrædder eller eventuelt med vedligeholdelsesfri beklædning i ønsket farve.

FunRoom kan også opgraderes til fuldt isoleret anneks og evt. campinghytte til helårsanvendelse med tilhørende opvarmning.

FunRoom fås i en række forskellige grundmoduler på henholdsvis 10 og 15 kvadratmeter og opefter. Mindste modul er forsynet med en enkelt dør, hvor det største har dobbeltdør, et tredelt oplukkeligt vindue samt to mindre vinduer og - som en fiks detalje – med opklappelig træterrasse for ekstra sikring mod tyveri og evt. hærværk. Pris fra 75.000 kr.