Skridsikker træbeskyttelse hindrer en glat terrasse, når det regner
TRÆBESKYTTELSE: Sommeren er på vej med sine lange, lyse dage udendørs, hvor hygge og samvær med familie og venner er i højsædet. En smuk terrasse i træ er den perfekte ramme om boligens uderum, men desværre får frygten for glatte og upraktiske planker nogle til at vælge træet fra, når familiens hyggeoase skal formes.

Sådan behøver det imidlertid ikke at være, for med en smart træbeskyttelse fra Pinotex kommer hverken små barnefødder eller trætte ben på glatis, selv om duggen falder, eller regnen siler ned.

Pinotex Træterrasser er en oliebaseret træbeskyttelse, der er specialudviklet til behandling af terrasser i træ. Med mikroskopiske glaskugler får overfladen en let, nopret struktur, som giver en helt særlig antiskrid effekt.

Den banebrydende beskyttelse er velegnet til afgrænsede områder med hyppig trafik, som for eksempel omkring udekøkkenet, på terrassetrapperne eller ved indgangspartiet, men Pinotex Træterrasser kommer især til sin ret, når hele terrassegulvet får en tur med penslen.

Lad derfor roligt familiens mindste nyde sommerens blide regndråber med en sjov regndans eller hent avisen søndag morgen uden frygt for at glide i den tidlige morgendug.

Beskytter op til to år

Der er dog ikke kun tænkt på skridsikre egenskaber i udviklingen af den smarte træbeskyttelse.

Produktet beskytter også effektivt mod skimmelsvamp og råd, og faktisk er Pinotex Træterrasser så drøj i brug, at det - i modsætning til traditionelle terrasseolier - er tilstrækkeligt at behandle én gang i løbet af sommeren eller helt springe en sæson over. De små kugler nedbrydes naturligt, og effekten holder i op til to sæsoner.

Pinotex er dermed det perfekte udgangspunkt for familiens mange skønne timer i det fri, og uanset om regnen skyller ned en våd sommerdag, eller solen bager fra en skyfri himmel, er der ingen grund til at sætte drømmen om en smuk og stilfuld træterrasse i glemmebogen.

Tips til træterrasser

• Vask altid terrassen af med BioClean og eftervask med Sadolin Grundrens.

• Nedbrudte træfibre og gammel behandling slibes af til frisk, rent træ. Også helt nyt træ skal slibes.

• Slibestøv og andet skidt fjernes, overfladen vaskes med grundrens, og terrassen skylles efter med rent vand. Var der begroninger på fra starten, vaskes der igen med BioClean og eftervaskes med Grundrens.

• Påfør Pinotex Træterrasser med pensel i minimum to lag for at opnå en optimal antiskrid effekt.