Hæder: Formanden for Krogsbølle/Roerslev Fodboldklub får Otterup-Hallens pris for sin indsats til gavn for aktivitet og fællesskab

vellinge: - Dér tog de godt nok røven på mig.

Det kom helt bag på Erling Sørensen, at det var ham, der i år skulle have Otterup-Hallens pris, Vadis Mindetrofæ.

Prisen blev overrakt ved repræsentantskabsmødet i hallen for nylig. Men det var slet ikke meningen, at Erling Sørensen skulle have været til stede ved mødet.

At han alligevel var der, er som så meget andet i Erling Sørensens mangeårige indsats som frivillig et udtryk for, at han har svært ved at sige nej, når nogen beder ham om en tjeneste.

Ole Taustrup Hansen, der ellers skulle have repræsenteret Krogsbølle Gymnastik- & Idrætsforening ved mødet, var nemlig " forhindret" og bad i stedet Erling Sørensen om at tage med.

Det gjorde han naturligvis.

Hvad han ikke vidste var, at hans nærmeste familie også var inviteret og dukkede op, da det blev offentliggjort, at Vadis Mindetrofæ 2015 går til den mangeårige fodboldformand med meget mere i Krogsbølle-området.

Og så blev prisen ellers fejret med smørrebrød og en lille én til halsen.

- Det er da en dejlig anerkendelse af, at der er nogen, der tænker på det, man laver, siger Erling Sørensen.

Startede loppemarked

61-årige Erling Sørensen begyndte sit aktive liv som frivillig, da han som 12- eller 13-årig kom i fodbold-udvalget, hvor et af de første emner var, om der var råd til at købe nye fodbolde.

Siden har han af et par omgange været formand for fodbolden i Krogsbølle, nu for Krogsbølle/Roerslev Fodboldklub, og det betyder også en plads i bestyrelsen for KG & IF.

Det er også Erling Sørensen - og hans bror og svigerinde - klubben kan takke for de mere end en million kroner, der har været overskuddet fra det loppemarked, som de tre tog initiativet til i 1985.

Gennem årene har Erling Sørensen også optrådt på de skrå brædder ved revy og dilettant i Krogsbølle, Bårdesø og Egense.

Og når han ikke selv har været på rollelisten, har han taget tørnen som instruktør.

Slidgigt satte i 2013 en stopper for hans arbejde som cyklende postbud, så nu er der endnu mere tid til det frivillige arbejde.

  • Rasmussen_Betty_(2015)_032

    Af:

    Jeg er journalist på Fynske Mediers redaktion på Nordfyn. Tidligere har jeg arbejdet som lokaljournalist på Midtfyn og i Assens og endnu tidligere som nyhedsredaktør og redaktionssekretær på Fyens Stiftstidendes hovedredaktion i Odense.