Efter et kvart århundrede i Bogenses trælast slipper direktør Ole Hansen nu kontrollen med rattet i forretningen for i stedet at gribe rorpinden i sin båd.
BOgense: Efter mere end 25 år i virksomheden stopper den 55-årige direktør for STARK i Bogense Ole Hansen 1. april og overlader roret til den tre år yngre Rene Snedevind.

- Jeg har længe haft en gammel drøm om at få mere tid til min båd, og derfor har jeg besluttet mig for at holde en pause og tage ud at sejle med min kone, fortæller Ole Hansen.

Første planlagte sejlads bliver ifølge Ole Hansen en fire måneders tur til Sverige.

- Men selvom det er slut for nu her i forretningen, så vil jeg da ikke udelukke, at jeg på et tidspunkt vender tilbage til arbejdsmarkedet, fortælle Ole Hansen, der nu forlader den gamle trælasthandel, der var i familien Hansens eje fra 1982 til 2005, hvor STARK overtog virksomheden med Ole Hansen ved roret.

Godt tilpas

Ole Hansens afløser er den 52-årige Rene Snedevind fra Allested på Sydfyn.

Han har de sidste fire år bestyret STARK i Søndersø, men er altså nu kommet til det Nordfynske, hvor han i marts har været ansat sideløbende med Ole Hansen.

- Jeg slog til, da jeg fik mulighed for at prøve kræfter med en lidt større forretning, og selvom der har været meget nyt at sætte sig ind i, så føler jeg mig allerede godt tilpas her i forretningen i Bogense, fortæller Rene Snedevind.

Jon Clausen