I alt 17 nordfynske skoleklasser har i år været med i Coop's landsdækkende projekt GoCook, hvor skoleelever skal lære at lave mad. I år har temaet været klimavenlige livretter, og avisen var med, da Havrehedskolens 6. klasse gik i krig med hvidkål og gulerødder en tidlig novembermorgen.
Copy link address
Dorthe Wolff dorwo@jfmedier.dk
Annonce
Helle Foged gennemgår hvilke ingredienser, der skal i dagens klimavenlige livret. Foto: Dorthe Wolff
12-årige Cesi Pothlitz og 12-årige Cecilie Brøchner Vedel er i gang med at lave klimavenlige forårsruller uden kød. Foto: Dorthe Wolff
Gulerødder og hvidkål er hovedingredienserne i forårsrullernes fyld. Foto: Dorthe Wolff
Forud for madlavningen har Helle Foged blandt andet talt med børnene om den nye udgave af madpyramiden: Klima-pyramiden, der hænger i baggrunden. Foto: Dorthe Wolff
(Fra venstre) Emilie Madsen, Emma Korsholm Koch og Noah Lykkegaard. Foto: Dorthe Wolff
Der bliv snittet og hakket til den store guldmedalje, så eleverne også kunne nå at spise pandekagerne, inden klokken ringede ind til næste fag. Foto: Dorthe Wolff