Annonce
Bagermester Allan Nordberg Larsen er i gang med en plade grovbirkes. I Otterup Bageri kommer rundstykkerne ud af ovnen et kvarter før butikken åbner. Foto: Thomas Gregersen
Ugeavisen Nordfyn

Otterup Bageri i kæde for inspirationens skyld

Siden 1903 har bygningen i Jernbanegade været stedet, hvor Otterups borgere har hentet det daglige brød.
Annonce
  • Bagermester Allan Nordberg Larsen er i gang med en plade grovbirkes. I Otterup Bageri kommer rundstykkerne ud af ovnen et kvarter før butikken åbner. Foto: Thomas Gregersen
  • Elever på skolernes ældre årgange er trofaste kunder i butikken, når der skal shoppes pølsehorn, pizzaer eller sandwiches. Men også romkuglerne er populære, fortæller Jane Nordberg Larsen. Hvert år bruger bageriet 110 kilo kulørt krymmel til romkuglerne. Foto: Thomas Gregersen
  • Overflødighedshornet er en ægte dansk klassiker, som Otterup Bageri for nylig har leveret i denne overdådige udgave.
Ugeavisen Nordfyn

Nu kan du komme med ud og lede efter spøgelser på slottet

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Michael tror på 80'er-tema og banker endnu en halfest på benene

Annonce
Ugeavisen Nordfyn

Ny købmand gik benhårdt efter jobbet lige her og skiftede uniformen fra rød til blå

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Nordfyn

Flere ladestandere på vej til de nordfynske el-billister

Ugeavisen Nordfyn

Selfiebedraget og de sidste rester af hår der bliver gråt

Ugeavisen Nordfyn

Vi er ikke i mål – pengene skal helt ud til vores skoler og dagtilbud

Ugeavisen Nordfyn

Nordfyn får fornemt besøg af de gamle høje træskibe

Annonce